Csatlakozz!

Gyere és tedd interaktívvá honlapunkat és a hozzá tartozó közösségi felületet!

Pest megyei vagy és van a településeden egy jó kis műemlék? Szeretnéd, hogy felkerüljön a honlapra?

Itt a lehetőség, hogy csatlakozz településed műemlékeivel – legyen az templom, kastély, síremlék, falumúzeum vagy bármi más –, hogy együtt népszerűsítsük megyénk épített örökségét.

A csatlakozás lépései a következőek:

1. Küldj településed műemlékéről egy pontos címet vagy GPS-es koordinátát, és egy maximum 3000 ezer karakternyi szöveget szóközökkel, valamint 3-4 nagy felbontású és jó minőségű képet az info@pestmegyeimustra.hu email címre "fecske" tárgyszóval!

2. A beküldött szövegedet átnézik a Műemlékvédelem munkatársai, akik kikeresik a műemlék építésének idejét, az építészek és megbízók nevét, és egyéb infót, amivel neked nem kell törődnöd.

3. Néhány egyeztetés és levélváltás után kiteszik településed műemlékét a honlapra.

4. A hónap végén a kormányhivatal összesíti a műemlékeket és megrendeli a QR kódos táblát, melyet később a helyi polgármester és Tarnai Richárd kormánymegbízott közösen helyez ki a településen.

Amint felkerült a honlapra az általad ajánlott műemlék, részt vehettek vele a fotópályázaton (részletek a facebook oldalunkon https://www.facebook.com/pestmegyeimustra), és magatok is bekapcsolódhattok a közösségi oldalakon a vendégek odacsábítására.

Várjuk jelentkezéseteket!