Kreatív alkotóműhely Budaörsön

2019 őszén is megrendezik az immáron több éves hagyományokkal rendelkező budaörsi Kreatív Alkotóműhelyt és Börzét. A november 23-24-i rendezvény számos lehetőséget kínál a családok számára.  Nemcsak kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, de kreatív alapanyagok is beszerezhetnek, hogy később otthon is kipróbálhassák a helyszínen elsajátított tudást.

Ádventre készülődve igen népszerűek országszerte a kézműves foglalkozások. Kicsik és nagyok szívesen készítik el maguk a család koszorúját vagy tanulnak bele egy-egy kézműves foglalkozás fortélyaiba. A Pest megyei Budaörsön immáron kilenc éve rendezik meg a Kreatív Alkotóműhelyt és Börzét. A Lloyd Stúdió és Rendezvényközpontban idén november 23-24-én várják az érdeklődőket.

Az eseményre kilátogatók számos tematikus foglalkozás közül választhatnak. Lesz lámpakésztés, dekoratív festés, gyertyaöntés, csipke csomózás, patchwork, zoknibáb készítése, üveg- és viaszfestés és sok más érdekes kézművesség. Az eseményre kilátogatók nem csak betekintést kapnak egy-egy tevékenységbe, de az ahhoz szükséges alapanyagokat is beszerezhetik a helyszínen, hogy aztán otthon is gyakorolhassák a helyszínen elsajátított kézműves megoldásokat.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a foglalkozások és a kiállítók 10-18 óra között várják az érdeklődőket.

A képek illusztrációk. Forrás és bővebb információ: http://www.kreativmuhely.com/